ajaxLoader
Bukser Bukser

Bukser Bukser

DKK307.60

Herre Camo Printing Bukser

Herre Camo Printing Bukser

DKK247.30DKK353.10

Herremode, Underdele

Herreunderdel: Jeans, shorts, bukser og joggers

Uanset hvad din stil er, har ModeButikker dig dækket med alle slags herrebukser, jeans, joggers og shorts. Uanset om det er en jeans og en t-shirt til en dag, en kakibukser og en skjorte med knapper på date night, eller en lounge derhjemme i joggere og en hættetrøje slags situation, har vi alt hvad du behøver til enhver slags dag . ModeButikker er din one-stop-shop for trendy herrebukser, jeans, shorts og joggers. Mix og match dine yndlingsbukser og -shorts til mænd med mænds toppe som t-shirts, hættetrøjer og flanneller for at skabe et look, der er alt dig, hele tiden, og fuldend derefter looket med mænds tilbehør som tasker, sokker, herreundertøj, hatte, og mere.

Føl dig godt i ModeButikker herrejeans lavet for at få dig til at føle dig som dit bedste og mest komfortable jeg nogensinde. Vælg tynde, slanke, atletiske, straight, 90'er- og bootcut-jeans for at finde den pasform, der føles bedst for dig. Hvis du kan lide en mere afslappet stil, så tag jakkesæt i straight, bootcut eller 90'er-jeans til en pasform, du vil elske, og hvis du kan lide de strammere, mere tætsiddende stilarter, så gå efter tynde, slanke og atletiske pasforme for at finde din nyt go-to-par.

Vores herrebukser bruger samme snit som vores jeans, men er lavet i bomuldstwill, kaki og farvet denim. Det betyder, at du også kan have komfort, du kan regne med med ModeButikker-bukser. Khakibukser er altid et godt valg til date night, og joggere er altid klar til en afslappet nat i. Til jeans og bukser, der virkelig bevæger sig med dig, skal du vælge strækstoffer for et højt stretch-niveau, der holder formen, og mest behagelige bukser og jeans, du nogensinde har båret.

Når tingene bliver varmere her i foråret og sommeren, så overgang til herreshorts og badetøj. Vores herreshorts holder dig i et godt udbud af friske looks, der holder til slutningen af ​​sommeren med joggershorts, kakishorts, 5" shorts, denimshorts og cargoshorts. Sæt tøj på med ModeButikker boardshorts og badebukser, lavet med en stræknylon, der tørrer hurtigt og også er klar til strandpromenaden. Når det er tid til at droppe stranden, kan du gå ind i denimshorts, kakishorts eller fleecejoggershorts for den mest behagelige pasform. Find dine nye favoritter på ModeButikker og opfrisk din stil dagligt med jeans til mænd, joggers, bukser, shorts og badeshorts lavet til at føle sig godt.