ajaxLoader

Herremode, Sko, Business Sko & Pæne Sko

Mænds kjole sko

Hvis du havde dit valg, ville du sikkert gå med sneakers hver dag, men den moderne mand skal være forberedt på hvad som helst, og det betyder at have et udvalg af herresko parat. Uanset om du har fået en stor forfremmelse, og du ønsker at se en del af, eller du har tix til en galla med sort slips i weekenden, er det vigtigt at have den rigtige sko, der passer til lejligheden. Når alt kommer til alt, fuldender en dapper kjolesko bogstaveligt talt looket. Det er det afgørende sidste stykke, der samler hele dit ensemble. Når det er sagt, lad os udforske de typiske formelle sko, som en velafrundet garderobe har brug for. Vi kan endda smide nogle stylingtips ind for at hjælpe dig med at passe op.

Oxfords

Vi starter med en klassisk stil, som ethvert herreskab kræver. Oxford dress sko er slanke, minimale og passer til alt. Nogle stilarter - som oxford med cap toe - er mere klædelige og passer godt sammen med smoking og slanke jakkesæt, mens andre hælder mod den mere sporty side med fleksible gummiydersåler i kontrastfarver. Stylet med fokus på afslappet komfort, kan disse oxfords stadig bruges med alt fra jeans og t-shirts i weekenden til chinos og kjoleskjorter til mænd mandag til fredag. Den måske mest klædelige oxford af alle er vingespidsen oxford, også kendt som brogues. Denne perforerede stil tilføjer lidt ekstra panache til ensembler til særlige lejligheder.

Monk stropper

Hvis du er på markedet efter slip-on-dress-sko til mænd, er munke-remmen din go-to. Typiske snørebånd erstattes af spænder og en eller to stropper på denne stilfulde sko. Også betragtet som en multifunktionel stil i fodtøjsverdenen, kan munkestroppeskoen bæres uden sokker med oprullede jeans eller med en fed sok og en power-suit. Stylingmulighederne er uendelige. Det samme er de designs og fremstillinger, som munkestropper tilbydes i. Fra sorte laksko til cognac-ruskindsloafers, kan et munkestroppedesign være lige så afslappet eller klædeligt, som du vil.

Penny Loafers

Langt tilbage i tiden kostede en betalingstelefon kun to øre, og loafers blev designet med lige nok plads til at smide to øre derind - derfor blev penny loaferen født. En ikonisk sko, stylister genopfinder konstant de mange måder, du kan arbejde penny loafers på i praktisk talt ethvert outfit. Bær dem med alt fra lange sokker og uldbukser om vinteren til hørbukser og en sprød hvid knap-up om sommeren. Det er endnu en mangefacetteret sko, der kan styles til ethvert klima eller enhver lejlighed.

Sæt altid din bedste fod frem. Shop kjolesko til mænd hos ModeButikker!