ajaxLoader
Mænds Uldkontrast Læderjakke

Mænds Uldkontrast Læderjakke

DKK640.90DKK900.00

Herremode, Overtøj, Trenchcoats

Trenchcoats til mænd

Mænds trenchcoats ser absolut lækre ud og giver varme og beskyttelse mod elementerne på samme tid. De startede som simple dobbeltradede regnfrakker og er vokset til at blive nogle af de mest robuste, statement-skabende stykker, en person kan eje. Vores kollektion af trenchcoats til mænd omfatter en bred vifte af muligheder, der er perfekte til dig. En god trenchcoat kan få dig igennem næsten alt, lige fra tordenvejr til den bidende kulde.

Stilarter du vil elske

Mens de fleste trenchcoats går langt forbi taljen, har vi muligheder i et par forskellige længder. Vælg mellemlange eller lange frakker baseret på din stil og mængden af ​​beskyttelse, du har brug for. Du kan endda finde muligheder med hætte og ikke-hætte her. Lavet med en række kvalitetsstoffer, få frakker i uld og uldblanding for at holde dig varm eller vandtætte stilarter, der holder dig tør, mens du går i regnen. Udforsk en række muligheder for krave og revers for at vælge den, der passer til din stil. Stykkerne i denne kollektion spænder fra klassiske silhuetter til muligheder, der viser et unikt spil af farver og teksturer. Uanset dit behov, kan du være sikker på, at der vil være en mulighed for dig.

Styling af din trenchcoat

Trenchcoats er perfekte til ethvert outfit. Lette styles kan bruges hele året rundt og passer godt til de fleste casual outfits, såsom jeans og t-shirts. Lange, tunge trenchcoats kan kombineres med trøjer, skjorter eller bukser. Uanset din stil, vil du ikke blive skuffet over det look, de skaber. For flere muligheder, tjek vores kollektion af frakker og jakker.