ajaxLoader
Pentagram Leggings

Pentagram Leggings

DKK207.70

Damemode, Underdele

DAMES BUNDE: JEANS, BUKSER, Nederdele & Skort

Du fortjener at bære tøj, der får dig til at føle dig lige så fantastisk, som du ser ud. Opdag en bedre pasform med dameunderbukser fra ModeButikker! Her finder du stilfulde jeans, nederdele og capri'er, der passer til og smigrer dine kurver. Foryng din garderobe med både afslappet og arbejdsegnet tøj, der vil tage dig fra morgenmøder til aftendrinks med venner. Ud over underdele vil du være klar til særlige lejligheder med damekjoler og jakkesæt.

Aktive underdele til kvinder

Er du klar til at begynde din rejse til en gladere og sundere dig? Her finder du træningsbukser til kvinder, aktive leggings og meget mere. Det er ikke nok bare at lave fitnessmål for dig selv. Du har brug for kvalitetstøj, der kan holde trit med konstant bevægelse i den hårdeste træning. Hvis du leder efter behageligt og stilfuldt aktivt tøj til din næste tur i fitnesscenteret, så gå ind i ModeButikker for at finde alle de træningsbukser til kvinder, du nogensinde kunne få brug for.

Shorts til kvinder

Ingen sommergarderobe er komplet uden flotte dameshorts. Fra jeanshorts og cargo-shorts til bermudashorts og afslappede pull-on-underdele, ModeButikker har alle de stilarter og størrelser, du leder efter, for at fylde dit skab ud og forblive kølig om sommeren. Uanset om du sammensætter et sæt outfits til en weekendophold eller leder efter det mest behagelige udstyr til at have på i fitnesscentret til din daglige træning, finder du præcis det rigtige par dameshorts i de stilarter, du elsker.

Nederdele og skort til kvinder

Kvinders nederdele og skorts er gode garderobemuligheder, der både er flatterende og klædelige. Du kan finde dine garderobeartikler i en række forskellige størrelser og stilarter, inklusive plus size maxi-nederdele og petite-nederdele til kvinder. Uanset om du går efter en afslappet, formel eller plaid stil, tilføjer midi-nederdele en feminin silhuet til dit look! Når du kombinerer den med en knudet skjorte med knapper, vil du elske den komplementære pasform og flatterende silhuet, som en midi-nederdel skaber.

Dame jeans

Denim er et must-have i enhver fashionistas garderobe. Med endeløse stilarter som skinny jeans, bootcut-jeans og endda jeans med brede ben, er der ingen ende på de fantastiske muligheder. Jeans kommer også i en bred vifte af finish såsom distressed, falmede og whiskered. Disse forskellige finish tilføjer ekstra appel til jeansene for endnu mere personlighed. For ikke at nævne, denimunderdele fås i et stort udvalg af farver. Hver farve er repræsenteret, fra sort til hvid og alt derimellem!