ajaxLoader

Damemode, Sko, Sandaler

DESIGNER SANDALER

Kvinders sandaler, som er et bud på varmere dage forude, repræsenterer forårets overdådige dage og sommerens lethed og frihed. De er det første, mange af os ser frem til, efter at vinterens sidste sne er smeltet, og de kan ses titte frem under jeans, maxi-nederdele og kjoler, længe før solen står højt på himlen. Og selvom du måske tror, ​​du har nok damesandaler til at se dig igennem, kommer med sæsonens ankomst også en række friske designs i sjove farver og smarte silhuetter for at inspirere til nye looks, du vil leve i, indtil bladene falder igen. , til jorden.

Platform sandaler. Perfekt til dages bugtende brostensbelagte gader i fremmede lande, tage tilbage til den lille strandcafé eller danse natten væk, platformsandaler vil give dig et løft fra hæl til tå, hvilket gør det nemt at holde dig på fødderne fra daggry til solnedgang , eller solnedgang til solopgang, alt efter tilfældet.

Kilesandaler. Med deres blide hældning og hæle, der spænder fra lav til himmelhøj, giver vores nyeste kollektion af kilesandaler en let luftig stemning til stort set ethvert look. Fra jeans med brede ben og tanktops til shorts og t-shirts, cocktailkjoler til sommerdragter, der er perfekte til kontoret, du kan bære denne sommerdag fra dag til nat, uanset hvor du færdes.

Gladiator sandaler. Sæsonens stroppeste looks er også blandt de mest stilfulde. Med indviklede snørebånd og dristige spænder, blødt læder i klassiske nuancer, friske nuancer, smarte metallics og neutrale farver, der forlænger benet, finder du designersandaler i gladiatorstile, der er nemme at have på fra de første dage af foråret til de sidste dage af sommeren.

Ud over platforms-, kile- og gladiatorsandaler finder du en bred vifte af looks til at inspirere din stil i varmt vejr. Fra flade sandaler, der er lige dele smarte og behagelige til sandaler med mellemhæl, der kan gå fra arbejde til weekend på et snuptag, rutschebaner, der repræsenterer den nemme sommerliv til højhælede sandaler til glam-aftener under stjernerne, med silhuetter der løfter, fremhæver og måske endda får dig til at føle dig som et barn igen, vores nyeste kollektion af damesandaler er lige så let at elske som selve sommeren.