ajaxLoader

Herremode, Tasker, Håndtasker

Håndtasker og dokumentmapper til mænd

Rejs til arbejdet med stil med vores slanke læderhåndtasker og sofistikerede håndtasker. Fra rigelig opbevaring til klassiske silhuetter, vores håndtasker er det perfekte arbejdstilbehør til den moderne professionelle.

ARBEJDSTASKER, DER GÅR OVER OG VIDERE

Så du er ikke en slags dokumentmappe, men du er stadig ærgerlig? Vi forstår det. Derfor har vores arbejdstasker til mænd al den plads og organisation, som traditionelle dokumentmapper, men med moderne kant og meget nemmere håndtering. Med indvendige rum, lynlåslommer og penneholdere; det er fine detaljer som disse, der gør en forskel. Når du er organiseret, føler du dig bedre, mere selvsikker, og du er i stand til at flyve gennem din dag så meget lettere.

ARBEJDSTASKER TIL MÆND GØR FANTASTISKE REJSEVENNER

Beskyt din bærbare computer og digitale enheder, hold alle dine vigtige dokumenter og opbevar alt andet, du kunne forestille dig, med komfortable læderhåndtag, eller brug den aftagelige skulderrem til en crossbody-mulighed for dem, der har brug for håndfri pendling. Her er til mange års pendling sammen med stil. I læder eller lærred - eller en cool kombination af begge - er der en perfekt arbejdstaskeløsning til mænd til din balance mellem arbejde/liv og stil.