ajaxLoader
Patchwork Broderi Vintage Jeans

Patchwork Broderi Vintage Jeans

DKK325.40DKK461.90

Damemode, Underdele, Bukser

DAMEBUKSER

Fra brede ben, beskåret snit og farverige tilspidsede styles, fokuserer alle bukserne i vores redigering på pasform, raffinerede detaljer og interessante teksturer. Tag dem på med vores udvalg af smarte, off-duty toppe, og kom nemt igennem hverdage og weekender. Drevet af skarpe former og sartorial accenter, udgør vores kollektion af formelle bukser det perfekte udgangspunkt, når du skal skabe en power-suit. Pust liv i almindelige sorte bukser ved at se efter friske folder, omslagsdesign og moderne ankelbukser til kvinder. Elegante mønstre tilføjer interesse til et kontoroutfit og giver en slående kontrast mod problemfri bluser og skjorter. Plaid er blot en af ​​de traditionelle vævninger, som vi har genopfrisket med slanke silhuetter og konturformede linninger – designet til at sidde pænt mod kroppen. En matchende jakke skaber et sammenhængende ensemble, men hvorfor ikke mikse og matche med en sprød hvid blazer og en bindebåndsbluse for et legende look på arbejdstøjet?

TÆNKTE KONSTRUERET TIL KOMFORT

Vi har lavet alle vores damebukser, så de føles lige så gode, som de ser ud. Fra stoffet til pasformen er hvert par fulde af subtile detaljer, der maksimerer komfort og funktion. Udforsk vores stykker, der er vævet med et strejf af stretch, hvilket giver dig både en tilpasset pasform og et komplet udvalg af bevægelse, ideelt til travle dage i byen. Rynkebestandige materialer gør det nemmere at forberede dig til arbejdet, og de holder dig til at se bedst muligt ud fra morgenpendlen til netværksarbejde efter arbejdstid. Vi har også genfundet elskede snit, såsom slim-fit bukser, for at sikre, at de er så flatterende som muligt. Bær dem med en tætsiddende top og en blazer for at skabe en skarpt skåret profil.

Uanset om de er strengt reserveret til efter arbejdsdagen, eller du nyder lejlighedsvis at ryste op i dine formelle separationer, har enhver kvindes garderobe brug for et par velsiddende hvide bukser. Vores kollektion er hjemsted for sprøde nuancer og blødere cremer, lige fra body-skimming-snit til den tidløse bootcut-stil. Bredere ben, der stopper lige over gulvet, supplerer tilpassede bluser og jakker, og balancerer din øverste halvdel for perfekte proportioner. Parring med sorte skiller skaber et dæmpet monokromt outfit, ideelt til smarte afslappede lejligheder. Kombiner med en ren tank og et tyndt bælte for en dejlig kontrast.