ajaxLoader

Herremode, Toppe, Skjorter

Når du ønsker at forbedre dine hverdags-, arbejds- eller formelle garderober, kan en stilfuld herreskjorte med knapper tilføje et klassisk touch, der kan passe ind i alle scenarier og ensembler. Uden mangel på pasform, farver og mønstre at vælge imellem, er der en button-down skjorte, der passer til dig.

Herreskjorte

En af de første ting du skal vide, når du køber en button-down skjorte til mænd, er hvilken pasform skjorten tilbyder. Pasformen refererer til, hvordan skjortens krop og ærmeåbninger hviler på din krop. Her er flere af de almindelige skjortepasformtyper:

Klassisk/normal pasform: Skjorter med klassisk pasform har afslappede armhuller, almindelig krop og traditionelle ærmeåbninger.

Slim Fit: Trendy slim fit skjorter tilbyder høje armhuller, en lidt smal og lige krop, med tilspidsede ærmeåbninger.

Ekstra slim pasform: Skjorter med ekstra slim pasform har endnu højere armhuller, tætsiddende bryst og skuldre og tilspidsede talje- og ærmeåbninger.

Alle disse muligheder for skjortepasform kommer i almindelige størrelser, såvel som ekstra størrelsesmuligheder. Med både almindelige og store og høje valg, er du sikker på at finde den rigtige størrelse skjorte, du har brug for til din specifikke kropstype.

En anden ting at overveje, når du leder efter en top med knap ned, er, om du gerne vil have korte eller lange ærmer. Korte ærmer er ideelle til varmt vejr eller til mere kausale lejligheder, mens lange ærmer er mere traditionelle og tilbyder et klassisk look.

Kravetyper

Den næste faktor, du skal overveje, når du handler efter en button-down skjorte til mænd, er kravetypen. Forskellige kravetyper giver forskellig modetiltrækning såvel som forskellige funktioner. Tag et kig nedenfor for mere information om forskellige kravestile, og hvordan de kan fungere bedst i din garderobe!

Udskåret krave: Denne alsidige krave kan klædes op eller ned, med eller uden slips. Skjorter med udskårne krave passer også godt sammen med en sportsfrakke og bukser, eller bare i kombination med et par simple jeans.

Spredt krave: En mere formel krave, der komplementerer en lang række bindeknuder.

Punktkrave: En traditionel krave, der har mindre plads til bindeknuder end den spredte krave. Dette gør en skjorte med spids krave god til formelt brug med slips, såvel som fritidstøj med slips fjernet.

Button-down krave: Knapper holder kraven nede, hvilket giver denne stil et look, der er alsidigt og kan bæres med eller uden slips og til mange forskellige lejligheder.