ajaxLoader
Par Rundhalset Trend Teen Mænd

Par Rundhalset Trend Teen Mænd

DKK291.80DKK415.40

Mode Rullekravetrøje Løs

Mode Rullekravetrøje Løs

DKK272.00DKK387.70

Herremode, Toppe, Trøjer

Når det kolde vejr kommer, så opvarm din stil med hyggelige cardigans og skarpe sweaters til mænd fra ModeButikker. Oplev trøjer med lynlås og herretrøjer i ikoniske farver og statement-prints til en afslappet efterårs- og vinterstil.

Klassiske trøjer til mænd

Skab afslappede weekendlooks og polerede arbejdsensembler med alsidige sweatere til mænd. Udforsk et par af vores yndlingsstile for at afdække dine nye garderobehæfteklammer.

Crewneck: En tidløs essentiel, vores crewneck-trøjer til mænd er perfekte til køligt vejr. Bær den alsidige pasform alene for letvægtskomfort eller lagt over en t-shirt for ekstra varme.

V-hals: Ligesom vores crewneck-stile skaber V-halsen et pænt og poleret look, der er let at bære med alt. V-snit giver lidt mere plads omkring halsen, hvilket gør den perfekt til at kombinere med skjorter med krave til et sat sammen outfit.

Kvart lynlås: Omdefiner eksklusivt fritidstøj med en hyggelig sweater med kvart lynlås. Lynlåsen giver denne stil et afslappet præg, mens den skræddersyede pasform holder helhedsindtrykket rent og poleret.

Fuld lynlås: Forelsk dig i lagdeling i vores ultrabløde fuld lynlås-design. Vores udvalg af hyggelige stoffer leverer den varme, du har brug for i køligt vejr, mens de klassiske herrecardigantrøjer med fuld lynlås passer perfekt over t-shirts og button-downs for ubesværet afslappet eller eksklusiv stil.

Hyggelige og stilfulde trøjer til mænd

Omfavn den perfekte blanding af komfort og stil i varme striktrøjer til mænd. Gennemse dine yndlingsdesigns i solide farver for et rent og klassisk look eller signaturstriber og dristige prints for at fremvise din stil. Fuldend ensemblet med et par ModeButikker herrejeans til looks i koldt vejr, der kan tage dig overalt.