ajaxLoader
Mænds Uldkontrast Læderjakke

Mænds Uldkontrast Læderjakke

DKK640.90DKK900.00

Herremode, Overtøj

HERRE OVERBEKLÆDNING

Klæd dine overtøjsmuligheder op med herrefrakker og -jakker fra ModeButikker! Tilbyder ekstra stil og komfort, der helt sikkert vil skille sig ud i mængden, vores udvalg af herrejakker har alle de ting, du behøver for at være klædt på for at imponere i enhver og alle situationer. Leder du efter en alsidig frakke? Se vores udvalg af peacoats, der kan hjælpe dig med at skifte dit look fra afslappet til formelt med lethed. Smid den på over en simpel T-shirt med jeans for et mere afslappet look. Bær den med et par slacks og en button-down for ekstra sofistikering og flair.

Lav et statement med dit outfit, når du bærer en bomberjakke fra ModeButikker. Sæt en af ​​vores bomberjakker i læder sammen med slanke sorte jeans, en T-shirt eller hættetrøje og sneakers eller støvler. Hvis du vil have en bomberjakke på til en arbejdsfunktion, så sæt den sammen med chinos eller bukser og en skjorte med krave. Hvis du er den udendørs type, kan du gennemse vores udvalg af robuste og lette vindjakker. Forbliv tør og beskyttet mod elementerne på din næste vandretur eller løbetur, når du har en af ​​vores vindjakker på – fås i grøn, sort, marineblå og mere.

Men når vindjakker ikke er nok, bør enhver mand også have en regnfrakke af høj kvalitet i skabet. Gennemse et udvalg af ModeButikker-regnfrakker, der ikke kun er vandtætte, men også vandtætte, når du bliver fanget i den næste regnbyge. Find et udvalg af ponchoer til at bære, der hylder dit yndlingssportshold, så du kan holde dig tør på tribunerne.

Få typer herrejakker kommer pakket med så meget attitude som en læderjakke. ModeButikker tilbyder en bred vifte af læderjakker, der varierer i form og størrelse, så enhver mand kan have denne alsidige klassiker som en del af sin garderobe. En af de mest ikoniske læderjakkestile er bikerjakken - en afkortet, asymmetrisk jakke designet til at give motorcyklister mulighed for at læne sig over deres cykler uden at fastgørelserne graver sig ind i kroppen. Find læderjakker, der kommer med den klassiske D-lomme og reversdesign, der vil tage din stil til næste niveau. Bryd væk fra det traditionelle sortfarvede læderjakke-look, og udforsk vores læderjakker i en cool karamelfarve, der passer godt til et helt hvidt outfit.

Bliv kreativ, når det kommer til herrejakker, når du prøver en af ​​ModeButikker jeanjakker. Denimjakker er et fantastisk outwear stykke om efteråret eller vinteren. Læg jakken i lag i de koldere måneder eller brug den over en simpel T-shirt til en dejlig efterårsdag. For et enklere look, sæt en lysere denimjakke sammen med en hvid T-shirt og mørke jeans eller sorte bukser. Gør dit look en smule mere sofistikeret, når du smider en jeanjakke over en button-down med et flot strikslips og et par chinos. Bland forretning med arbejdstøj og prøv din jeanjakke med et par flotte bukser og blanke kjolesko.

For et mere afslappet, afdæmpet look, bryd denimjakken ud med din yndlingshættetrøje, der giver et outfit, som du kan tage på for at møde venner til frokost, mens du stadig ser moderigtigt ud. Hold hættetrøjen enkel i neutrale farver og design for at holde looket sammenhængende. Hvis du ønsker at undgå at bære en hævet vinterfrakke, så læg en denimjakke oven på en sweater eller et stykke flannel fra din garderobe.

Men hvis du leder efter en herrejakke, der kan holde dig varm i de koldere måneder, så prøv en af ​​ModeButikker puffer eller quiltede frakker. Læg en let pufferfrakke under en parka eller jakkesæt til din morgenpendling, så du ikke behøver at ofre stil for komfort. Prøv en puffercoat, der er lidt mere holdbar og kommer med en hætte, så du er klar til vintervejret. Vær på mode med din pufferfrakke, og udforsk vores udvalg af lyse farver, der vil give dit outfit en ekstra pop.

Hos ModeButikker ved du, at du kan finde alt det tøj, du skal bruge for at være forberedt til hver sæson og enhver lejlighed. Sørg for at shoppe hele vores sortiment af tøj og andre væsentlige ting til alle din families garderobebehov. Herrefrakker og -jakker fra ModeButikker er det perfekte supplement til din overtøjskollektion. Find alt dit væsentlige tøj på ModeButikker, og tag dit look til et helt nyt niveau!