ajaxLoader
Plus Size Jeans

Plus Size Jeans

DKK276.90

Damemode, Underdele, Jeans

OPDAG DINE FAVORITJEANS PÅ ModeButikker

Jeans er en grundpille i enhver kvindes garderobe, og det er der god grund til! De er den ultimative go-to dameunderbukser, fordi der er en mulighed for alle, uanset hvilken stil du har. Med en række snit som tynde, lige ben, slanke, støvlesnit og mere, løber du aldrig tør for valgmuligheder hos ModeButikker. Vi har gjort det nemt at finde dine nye yndlingsjeans til kvinder ved at samle alle vores fantastiske denim-styles på ét sted. Vælg mellem forskellige pasformer og stoffer, og opgrader din denimkollektion i dag. Vores jeans er lavet med ultimativ komfort i tankerne, så de altid vil bevæge sig med dig, uanset hvad din dag byder på. Vi har de klassiske pasformer, du kender og elsker, samt trendy silhuetter som kæreste- og flare-jeans. Glem ikke vores super strækbare jeggings og pull-on styles, perfekt til hele dagen uden den begrænsende følelse af traditionelt stiv denim. Uanset om du foretrækker det ikoniske look af en mørk indigo vask, eller ønsker at kaste det tilbage til retro vibes med lyse vask jeans, tilbyder vi masser af farver, så du vil være sikker på at finde det, du leder efter. Vores smarte farvepaletter løfter din typiske blå jean op med uventede nuancer som blændende jade og støvet pink. Klassiske blå, sorte og hvide jeans er selvfølgelig også altid en god idé at have i dit arsenal.

DE BEDSTE SKINNY JEANS TIL KVINDER

Der er masser af muligheder at overveje, når det kommer til at købe et par nye jeans. Hvis du føler dig overvældet af de mange valgmuligheder, er vi her for at hjælpe! Med vores stilråd køber du denim med selvtillid på ingen tid overhovedet. Lad os starte med en af ​​de mest universelt flatterende stilarter: skinny jeans. Næsten alle kan rocke denne flatterende silhuet. Plus, den passer ubesværet sammen med enhver top eller sko, så du virkelig kan bære den til enhver lejlighed. Morgenmøder på kontoret, frokoster med venner, romantiske middagsdates – mulighederne er uendelige. Hvis du vil forstærke den slankende effekt af skinny jeans, skal du vælge en mørkere vask. Hold øje med dekonstruerede versioner med flossede kanter og slidte detaljer for at opfriske dit fritidstøj.

KLASSISKE JEANS MED STØVELSKÆRING til kvinder

Når det kommer til tidløs stil, er damejeans med støvler helt sikkert øverst på listen. Dette klassiske snit sidder rundt om hofter og lår, med en let udstråling forneden. Takket være den ekstra plads ved benåbningen, vil du være i stand til at bære alle dine yndlingsstøvler og -støvler med disse jeans uden at skulle putte noget ekstra stof i. Uanset om du leder efter en sofistikeret mørk vask eller en iøjnefaldende hvid denim, har vi dig dækket. Kombiner vores jeans i støvleskåret med en glitrende striktrøje for et outfit, der er lige så poleret, som det er smukt. Har du brug for at pynte det et hak? Kombiner med en bluse med bindebånd og blazer for et kontorklar ensemble. Vi tilbyder også pull-on og jegging styles med elastiske linninger for suveræn komfort.

DAMEJEANS OG DENIM SOM PASSER TIL ENHVER STIL

Tjek udvalget af damejeans hos ModeButikker for at finde alle de styles, du elsker, fra gennemprøvede favoritter til de nyeste trends inden for denim. Vores jeans til kvinder kommer i mange forskellige størrelser og længder, så du altid kan finde din perfekte pasform. Top din nye denim af med en smuk bluse eller sweater, og lag tilbehør til et look, der er helt unikt dig.