ajaxLoader

Damemode, Badetøj, Bikinier

Bikinier

Uanset om du er på vej til stranden for en afslappet dag i solen eller bare vil tage en hurtig dukkert i poolen, er det et must at have den rigtige bikini. Der er mange valgmuligheder, når det kommer til bikinityper, stilarter og designs. Fra bikinier med bindebånd til tankinier tilbyder ModeButikker et alsidigt udvalg af badedragter til kvinder. Vores kollektion byder på en række bikinibadedragter, der er lige så smukke, som du er!

Bikinier i flatterende stilarter

Bøjle push-up bikini toppe, grime toppe, en-skulder bikini toppe, trekant bralettes, ring-front bralettes, tankini toppe, V-hals svømmekjoler og hel badedragter eller monokinier er blandt de mest eftertragtede typer eller stilarter af bikinier i dag. Med hensyn til bukser kan du vælge mellem almindelige, mellemhøje, højtaljede bikiniunderdele med sidebinding eller en badeskørt, hvis du leder efter noget, der giver lidt mere dækning.

Med hensyn til design, farver og print finder du et enormt udvalg hos ModeButikker, hvor blomsterprint, solide og levende design er bestsellerne i denne kategori. Vi fører badetøj i almindelige, petite og plus-størrelser, sammen med badetøj til juniorpiger.

Vær klar til ferie

Intet look er komplet uden det rigtige tilbehør, ikke? Hos ModeButikker tilbyder vi et sødt udvalg af badetøjstilbehør og cover-ups, der kan løfte dit dykkeklare look. Læg din bikini i lag med minimalistiske nitter eller bøjleøreringe, blomstrede cover-ups, flip-flops, en hat og et par stilfulde solbriller for at få hovederne til at vende sig!