ajaxLoader

Damemode, Overtøj, Frakker & Jakker

Frakker til kvinder er en udvidelse af din stil

Damejakker og frakker giver ikke kun varme, de giver også et ekstra lag stil. En aktiv jakke er et godt dække over dit træningstøj. Vindjakker og hættetrøjer kan give dig lommer til dine nøgler eller telefon under din træning. Denimjakker kan øge den overordnede stil af dit outfit. Traditionel blå er i centrum, men en understøttende cast af farverige nuancer skaber et kraftfuldt ensemble.

Varmefaktoren for damefrakker

Nogle gange er alt hvad du behøver lidt ekstra dækning. Det er her letvægtsjakker som fleece kommer ind i billedet. Mellemvægts quiltede jakker giver dig den varme, du har brug for, mens du er ude og udføre ærinder. Tunge jakker giver det ultimative inden for varme i koldere temperaturer takket være polstret isolering, hætter i imiteret pels og snøre for at holde kulden ude.

Regn eller sol, damejakker holder dig komfortabel

En lille støvregn kræver måske ikke en fuld paraply. I stedet skal du blot snuppe en regnfrakke eller anorak for at få et vandtæt lag, der stadig vil se stilfuldt ud. Snøret linning i taljen, lynlåslommer og hætter sikrer, at du og alle småting forbliver tørre. Disse jakker er også perfekte til gåture i blæsende vejr for at holde dig beskyttet mod vinden. I almindelige og plusstørrelser vil disse jakker give dig den beskyttelse, du ønsker.