ajaxLoader

Herremode, Tasker, Tegnebog & Punge

MÆNDEPUNGE

Hvordan du bærer din valuta siger meget om din personlige stil, og du kan være sikker på, at du vil komme med et fedt statement, når du bærer en af ​​de mange stilarter af mænds tegnebøger fra ModeButikker! Tiden med kun en eller to muligheder for mænds valutaoverførsel er forbi. ModeButikker har et bredt udvalg af de nyeste stilarter af mænds tegnebøger, herunder bifold-punge, trifold-punge, teknologi-infunderede RFID-blokerende tegnebøger og pengeklip.

Bifold punge til mænd

Bifold-punge har to sektioner og er foldet på midten. Da den kun er foldet én gang, er en bifold-pung normalt slankere end en trefoldet (selvfølgelig afhængig af, hvordan den er fyldt). Selvom de to sektioner, i modsætning til de tre i en trifold, giver lidt mindre plads til indholdet, gør det slankere design typisk en bedre mulighed for at bære pungen i en bukselomme.

Trefoldede punge til mænd

Trifold-punge har tre sektioner med to folder. At være foldet to gange gør trifold-punge tykkere end bifold-punge, men afhængigt af designet er det muligt for en trifold-pung at fylde mindre i en lomme end en bifold-pung. Da tegnebogen er opdelt i tredjedele, kan den give mere plads end en bifold til sedler, kort eller mønter.

Mænds RFID-blokerende tegnebøger

Efterhånden som teknologien udvikler sig og bliver mere fremtrædende i vores daglige liv, øges også potentielle tyves evne til at bruge den mod os. Identitetstyveri er vokset til en epidemi, der rammer millioner af individer og familier hvert år. En af de mest almindelige former for identitetstyveri er det, der er kendt som radiofrekvensidentifikationsskimming – eller RFID-skimming. Den gode nyhed er, at der er måder at beskytte dig selv mod at blive offer for denne særligt snigende form for digital kriminalitet – en af ​​de mest populære er brugen af ​​en RFID-blokerende tegnebog.

Uanset hvor du bor, hvad du lever af, eller din økonomiske eller sociale status, er alle potentielle ofre for denne form for identitetstyveri. Derfor er det så vigtigt i nutidens digitale, teknologidrevne verden at være et skridt foran. Efterlad ikke dine følsomme data i fare for at falde i de forkerte hænder. Hvis du er klar til at tage sikkerheden af ​​dine følsomme data til det næste niveau, skal du sørge for at købe ModeButikker for den RFID-blokerende tegnebog, der passer til dig.