ajaxLoader
Retro Klassiske Læderpumper

Retro Klassiske Læderpumper

DKK624.10DKK877.30

Damemode, Sko, Højhælede Sko

Høje hæle

Hvordan tager du din stil til nye højder? Træd ind i høje hæle, tilgængelig på ModeButikker. Fra stiletter til sandaler, vi har de perfekte højhælede sko til dig.

Must-have høje hæle:

Stilethæle. Vil du lave et sexet statement med dine hæle? Strut dine ting i stilethæle. Uanset om du foretrækker pumps eller sandaler med stropper, vil du nyde vores brede vifte af muligheder.

Blokhæle. Leder du efter hæle med mere stabilitet? Med en bredere base har blokhæle tendens til at være mere behagelige og nemmere at gå i end stiletter. For et trending look, tjek todelte sandaler med blokhæl.

Platform hæle. Vil du rage over mængden? Flaunt platform hæle til skyhøj stil. Disse sko har en tyk sål parret med en høj hæl. Ved at reducere vinklen på din fod har platforme en tendens til at være mere komfortable end typiske hæle.

Slingback hæle. Med en åben ryg med en strop er slingback hæle klassikere til din skosamling. For at forhindre, at remmen glider af, skal du sørge for, at dine slingbacks har den perfekte størrelse.

Pumper. Hvordan adskiller pumps sig fra stiletter? Pumps har en mere fornuftig hælhøjde, der er ideel til en dag på kontoret. Disse sko passer perfekt til blyantskørter eller power-suits. Gem dine stiletter til en sjov aften i byen.

Sandal hæle. Hvordan opvarmer du dit aftenudseende? Sandaler med stropper og hæle er must-haves, når du vil klæde dig på for at imponere. Score disse styles i neutrale eller metalliske nuancer, der let koordinerer med alle dine yndlingslooks.