ajaxLoader

Herremode, Sko, Hjemmesko & Tøfler

Shop hjemmesko til mænd

Til de dage, hvor du ønsker at blive i (og endda nogle, når du er på vej ud!), er der et par herretøfler fulde af al den komfort, du søger. Til hyggelige dage tilbragt ved bålet med at læse en god bog eller kølige morgener, hvor du bare vil blive i lidt længere tid, giver disse herresko til den varme uklarhed på alle de rigtige måder.

Når du leder efter varme, men også bekvemmeligheden ved en let slip-on-stil, passer mokkasiner til mænd regningen. Disse hyggelige hjemmesko har ofte et varmt, fuzzy foer for den ultimative komfort til toppen af ​​afslapning. Mænds mokkasin-tøfler er en fantastisk hussko, til dels på grund af gummiydersålen. På denne måde, hvis du har brug for at tage en hurtig tur udenfor, har du trækkraft under fødderne.

Hvis du ikke foretrækker tøflen i moccasin-stil, er et alternativ en slip-on-sko eller tøffel med slid. Disse stilarter af mænds hjemmesko glider let af og på på grund af deres rygløse design. Og selv om slip-on'erne i clog and scuff style er rygløse, sparer de ikke på varmen! Hyggelige plysforinger omfavner fødderne med komfort, du kan regne med hver gang.