ajaxLoader
Cuero Unisex

Cuero Unisex

DKK96.90

Herremode, Accessories, Bælter

HERREBÆLTER

Nogle tilbehør tilføjer et outfit, og andet får outfittet til at fungere. Herrebælter fra ModeButikker er den slags pynt, der overskrider form og funktion for at støtte og samle hele din garderobe. Fra læderbælter i et hvilket som helst niveau af slidt finish til kanvasglidebælter, der minder om et militært look, kan du finde det rigtige bælte til at forbedre din personlige stil, mens du også optræder på det utilitaristiske niveau.

Når du ønsker at tilføje polish til din afslappede stil, passer et læderbælte lige så godt med dine yndlingsjeans som med bukser med flad front. For en vintage-appeal, der passer perfekt til dine jeans, prøv et olieret læderbælte med et antikt sølvspænde og gammelt, ægte læder. Et syet læderbælte giver en lignende følelse med endnu mere vejrlig. Hvis du kan lide et traditionelt look til dit tilbehør, så se efter tidløse hatte til at toppe dine udendørs eventyr.

Begivenheder som koncerter og date-aftener kræver nogle gange et raffineret bud på afslappet komfort. Når du vil fremhæve din sofistikering, skal du vælge et læderbælte i centrum. Dens subtile designerbælte-styling til mænd og kvinder blander sig med dine bedste slanke bukser for en øjeblikkelig opgradering til din hverdagsgarderobe. Hvis dine eskapader tager dig ud af byen, så pak et vendbart bælte, så du kun kan bære et bælte og harmonisere alt i din kuffert. Husk at pakke dine go-to-solbriller for at få et udtryk i top-til-tå-stil.

Selvfølgelig skal bælter til mænd gøre deres arbejde - hold bukserne oppe, uanset om du er ude i byen eller oppe på vandrestien. Lærredsbælter gengiver det robuste udendørs med deres robuste, flettede bomuldslærred. Vælg mellem skyde- eller spændelukninger baseret på, hvor fladt du har brug for, at dit bælte forbliver, når du klatrer over klipper eller ind i en førerhus. Til en weekendcampingtur kan du regne med et vendbart lærredsbælte for at holde dig frisk, mens du udforsker verden omkring dig.

Bælter er en garderobe, du ikke kan undvære. Koordiner eller kontrast dem med din komplette cache af herretilbehør for at afrunde din unikke stil.