ajaxLoader

Herremode, Accessories, Sokker

crew sokker, ankelsokker, no show sokker, atletiske strømper eller dress sokker

Lager din skuffe med herresokker fra ModeButikker

Strømper er den mindst synlige del af din garderobe, men et gennemtænkt strømpevalg kan løfte dit look til nye modehøjder. Stil dit yndlingsfodtøj op, når du parrer dem med fornemme kjolesokker fra ModeButikker! Træf en smart beslutning, og tag nogle komfortable og funktionelle sokker til at forkæle dine fødder. Gå traditionelt med solide sorte sokker eller marineblå sokker, der matcher jakkesættets farve - eller injicer et mønster, som f.eks. argyle sokker, stribede sokker eller endda houndstooth sokker. Flerfarvede Gold Toe-sokker vil holde dig til at se lækker ud hele dagen lang - og hvis du virkelig vil have det sjovt med dit ensemble, skal du vælge et par nyhedsstrømper for at vise din personlighed.

Atletiske sokker fra din favorit

Til mere afslappede eller atletiske situationer er no-show sokker og crew sokker det perfekte tilbehør til shorts, chinos og jeans med manchetter. Din præstation vil være på punkt, når du nyder komforten af ​​åndbare og strækbare atletiske sokker designet til at køre under din ankel, og vores fugttransporterende crew-sokker med svangstøtte vil helt sikkert passe til din aktive livsstil. Og for lidt flair er vores grafiske atletiske sokker dekoreret med dine yndlingsfigurer, der kan give et fedt statement, når de parres med dine yndlings skatesko.

Vi har tilbud på enkelte par og sæt sokker, så du kan få fat i lige så mange sokker, som du vil, for at passe til enhver lejlighed.