ajaxLoader
Flats Sko

Flats Sko

DKK448.00DKK632.00

Rocker Sole Cow Læder Sko

Rocker Sole Cow Læder Sko

DKK425.30DKK600.30

Damemode, Sko, Flade Sko

FLADDE SKO TIL KVINDER

Vores flade damesko puster nyt liv i dine yndlingslooks og tilbyder et stilfuldt alternativ til hæle i løbet af ugen. Denne kollektion går ikke på kompromis med hverken komfort eller stil, så du er sikker på at finde et par flade pumps, du gerne vil træde ud i. Tilføj et strejf af europæisk elegance til et outfit ved at vælge fra vores udvalg af muldyr til kvinder . Deres åbne rygform gør dem lette at tage på og gå, mens de indviklede overdele giver dit fodtøj øjeblikkeligt karakter. Styles inkluderer tofarvet læder i teksturvæv og muldyr, der er oplivet med delikat udsmykning. Vælg dæmpede nuancer for at forstærke deres alsidighed: de ser lige så godt ud med ankel-grassende jeans og en bomuldst-shirt, som de gør med tilspidsede bukser og en smart bluse.

Vores sandaler, der kan glide på, er det ultimative sommerprodukt, takket være deres nutidige former og paletter. Hold øje med rutsjebaner med metalliske stropper på kryds og tværs, samt dem i tidløst læder. Forgyldte blokhæle giver endnu et lag af raffinement og sikrer, at de passer perfekt ind i dit polerede afslappede skab. Leg med proportioner ved at tage dem på med en voluminøs nederdel i A-linjen, eller brug dem med Bermuda-shorts og en stropperet tanktop for at løfte et afslappet ferielook.

Til travle weekender med ærinder, forkæl dine fødder med vores flade pumps til kvinder. Vi har opdateret kerneklassikere, herunder balletflader, hvilket giver dem hakkede kanter og små, spidse hæle. Luksuriøse stoffer giver også disse designs et godt hældende skrå: du finder smørblødt læder, mat ruskind samt mere dekadente teksturer, som f.eks. tonale blonder og jacquardblomster. Bæres sammen med dine fritidseparater, såsom leggings i fuld længde og en langlinet tunika, perfekt til aktiviteter uden for kontoret.