ajaxLoader

Herremode, Accessories, Slips & Seler

HERRESLIPS & SLØPES

Shop slips og slips til mænd hos ModeButikker. Fra klassiske sorte slips til sjove mønstrede slips, det hele ligger i detaljerne. Tilføj noget sofistikeret og personlighed til dit look med ModeButikker bred vifte af slips og butterfly til mænd. For herreslips i nærheden af ​​dig, shop i butikken i din nærmeste ModeButikker butik. Eller shop vores store udvalg af slips til mænd, der er tilgængelige online og fra din egen sofa. Derudover skal du holde øjnene ude for gode udsalg på herreslips. Uanset om det er til en formel lejlighed eller til kontoret, har vi de farver, mønstre og stilarter, du har brug for! Og glem ikke at lære at binde et slips også! Vores how-to-videoer om, hvordan man binder et slips til en Pratt Knot, Half Windsor Knot eller fire-i-hånd-metoden er gode go-to guides.

Kan mænds butterfly bruges sammen med et jakkesæt?

Selvfølgelig! Når du bærer en butterfly til mænd med et jakkesæt, laver du et statement. Prøv at tilføje en Floral Liberty-stofsløjfe med vores klassiske mikro-ternede ulddragt for et modigt twist på et klassisk look, eller gå tilbage til det grundlæggende med silkesløjfe. Bare hav det sjovt med det!

Skal mænds slips matche skjorten?

Hemmeligheden ved at matche mænds slips til deres skjorte er at overveje slipsets bredde, farve og, hvis det er relevant, mønster. Sørg for, at slipsets farve komplementerer skjorten, og at mønsteret ikke kolliderer. Slipsets bredde skal stå i forhold til jakkesættets stil. Nogle slips, der er nemme at matche skjorter med, inkluderer det stribede smalle silkeslips og det solide standard silkeslips.