ajaxLoader

Herremode, Sko, Støvler

Støvler til mænd

Tilføj noget robust stil til dit fodtøj med et flot par herrestøvler! Uanset om du leder efter støvler til arbejde eller til leg, til vandreture, til det udendørs sommerprojekt, eller du vil passe dig selv ind i et par rustikke cowboystøvler for et kig lidt væk fra den slagne vej, har ModeButikker en bredt udvalg af herrestøvler til ethvert job og enhver lejlighed.

Chelsea støvler

Hvis du har brug for et par herrestøvler, der gør jobbet, så få fingrene i et par Chelsea-støvler. Disse tætsiddende ankelstøvler er utroligt funktionelle med elastiske sidepaneler og en stofløkke ved hælen, så de nemt kan tages på. Fra blanke lædermodeller med tilspidsede tæer til afslappede ruskindsversioner, Chelsea-støvler ser godt ud med alt fra jeans og chinos til dine slanke jakkesæt, der er klar til bestyrelsen. Kræver dit arbejdsugeudseende på button-downs og uldbukser? Chelsea-støvler til mænd ser også godt ud med dem.

Arbejdsstøvler

Har du brug for lidt ekstra beskyttelse i arbejdstiden? Robuste arbejdsstøvler designet med ståltæer og tykke såler hjælper med at beskytte dine fødder mod faldende genstande og punkteringer. Når du har travlt med det altafgørende projekt, vil du have en støvle, der er behagelig nok til at holde dine fødder i gang hele dagen og holdbar nok til at påtage sig de sværeste opgaver. Fra mænds ståltå-arbejdsstøvler til vandtætte arbejdsstøvler, du finder det helt rigtige par støvler, uanset hvad du og dine fødder skal udholde.

Chukka støvler

Har du nogensinde ønsket dig et par herrestøvler, der er så alsidige, at de passer til alt? Enter Chukka-støvler, typiske casual-støvler. En enkel stil, Chukkas er ankelhøje og typisk designet med ruskinds- eller læderoverdel og læder- eller gummisåler. De har åben snøring og to eller tre par øjer, og de er så behagelige, at de normalt ender med at blive en fast bestanddel året rundt.

Kjole støvler

Designet som et slankt alternativ til kjolesko til koldere vintervejr, er kjolestøvler til mænd stilfulde læderstøvler designet til at ramme anklen. De er en fremragende mulighed for formelt dagstøj (tænk på forretningsmøder og præsentationer) og tilbyder en slank profil med dine skræddersyede jakkesæt. Støvler til mænd kan findes i en række forskellige stilarter med firkantede tæer, syede tæer, snøre-look og strukturerede cykeltæer. Mulighederne er uendelige.

Der er meget at elske ved støvler. Ikke alene kan de tilføje et robust touch til næsten ethvert outfit, men de er også utroligt holdbare. Hos ModeButikker finder du det ultimative par herrestøvler, der er stilfulde, komfortable og høje i kvalitet.