ajaxLoader

Herremode, Ure

Herreure

Fra rustfrit stål og keramiske urremme til læder- og stofremme, du finder den perfekte pasform til dit håndled.

Vil du have herreure, der er både praktiske og moderigtige? Se efter stropper i luksuriøst læder eller slidstærkt rustfrit stål. Urskiver med skrifttyper i forskellige størrelser og forskellige farver – som sort og blå – giver dig en række forskellige stilmuligheder. Urremme i sølvfarvet eller guldfarvet rustfrit stål vil også præge urets subtile nuancer. Smarture med digitale ansigter vil opdatere ethvert moderne look.

For sportsentusiasten er sportsure en fantastisk måde at time dig selv på og altid holde styr på dit personlige bedste. Vigtige atletiske funktioner som vandtæthed, dato og klokkeslæt, en elastisk urrem og quartz-urværk gør dig klar til at tage på enhver sport!

Chronograph ure gør det nemt at fortælle tiden præcist med pindindekser, der kan fortælle dig – ned til sekundet – hvad klokken er. Herreure af denne type er elegant udformet, ofte med keramiske kanter, der giver uret et udsmykket, delikat udseende.

Hvis du ønsker at fortælle tiden hurtigt og nemt, er et digitalt ur lige, hvad du har brug for. Med de fleste digitale ure med dato og klokkeslæt, et timerdisplay og vandtæthed, vil du forundres over bekvemmeligheden, hver gang du kigger ned for at tjekke tiden!

Solar ure er en anden mulighed for dem, der ønsker at få energi til deres ursamling. Drevet af et solpanel er disse ure miljøvenlige og ideelle til den erfarne friluftsmand. De kræver også minimal vedligeholdelse, fordi de ikke kræver et batteri eller skal vikles.