ajaxLoader

Damemode, Ure, Casual Ure

Hvorfor tilbehør med et ur?

Uret fungerer stadig som et statussymbol og mode skal have. Når du går til dine forretningsmøder, føler du så nogensinde, at du går glip af noget? Odds er, at det er den polering, uret giver dit professionelle look. Naturligvis, hvis du skal genvinde modetronen fra din smartphone, skal du følge et par regler for at maksimere dit ur.

En god ting at huske på med ure er at matche metallet med dine andre smykker. Hvis du er gift, eller bærer ringe alligevel, så overvej at parre sølv med sølv, bronze og guld på samme måde. Sammenstødende farver kan ofte blive distraherende, så hold øje med, hvad du parrer sammen. Og husk at være opmærksom på detaljerne, for dine øreringe eller armbånd kan kaste looket af sig, hvis de ikke matches ordentligt.

Når du går efter et mere eksklusivt look, er subtil altid bedre, især hvis dit outfit skal være i centrum for opmærksomheden. Dybende halsudskæringer og diamantbelagte ure spiller ikke godt. Med det sagt, hvis det er et mindre designet ur, vil du helt sikkert kunne trække det af. Den største ting at overveje med et ur er dit øvrige tilbehør. Generelt kan du have en vis mildhed med dine øreringe, når det kommer til at matche.

Med forretningsorienterede outfits kan noget sofistikeret højt fungere meget godt. Et lidt mere designet ur kan langt hen ad vejen vise kraft og attitude. Nogle gange er alt, der skal til for at bryde isen, et veldesignet ur. Naturligvis gælder de samme regler for eksklusivt udseende her, mere metal til dit forretningsur er godt, men lad det ikke være så højt, at det føles uprofessionelt.

Når det kommer til afslappet, går næsten alt. Læder-, plast- og metalure er alle meget acceptable. Byg gerne dit outfit op omkring et modeur, eller fortsæt med at gå subtilt. Det er dit valg.